juristen omgevingsrecht
logo zeker bouwen
HomeActueelBestemmingsplanRegelgevingVergunningenIn de praktijkAlg.VoorwaardenContact
              

Zeker Bouwen BV

Zeker Bouwen BV is in 1993 opgerichten gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. De core-business van Zeker Bouwen is bouwkunde, projectontwikkeling advisering en acquisitie, het bestuursrecht en de problematiek rond bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen.
Het klantgericht denken staat hierin voorop.

Zeker Bouwen faciliteert ook innovatieve maatschappelijke huisvesting projecten.
zeker bouwen

 

Eduard Kruijt

Sinds 1993 ben ik directeur van Adviesbureau Zeker Bouwen BV. Ik heb uitgebreide kennis van bestemmingsplanwijzigingen, onderhandelen met gemeente, bouwkunde, projectontwikkeling en innovatieve investeringen in onroerend goed.
Ik kan u met mijn bedrijf daadkrachtig en vechtlustig bijstaan bij het begeleiden van uw vrijstellingsprodures bij een omgevingsvergunning, bestemmingsplanwijziging en aanverwante planprocedures.
Verricht voor u onderhandelingen met de gemeente, toetsen uitspraken van ambtenaren en wethouders en geef weerwoord op basis van kennis en mogelijkheden.
Kan u bijstaan met bouwkundige rapportages, exploitatie uitwerkingen, projectrealisatie en advisering bij bouwconflicten of aankopen onroerend goed.

Eduard is een oude rot in het vak, vindt altijd creatieve oplossingen en heeft een groot netwerk waarvan u gebruik kan maken.eduard kruijt

linkedin Yolande Breunesse
Langenbergsestraat  6
5473 NM Heeswijk-Dinther
Tel. (0413)352640
 
Mail zeker.bouwen.ro@planet.nl
Web www.zekerbouwen.nl