ZB Juristen
logo zeker bouwen
HomeBestemmingsplanRegelgevingVergunningenIn de praktijkOver onsContactProjectenAcquisitie

Actueel

Nieuws

 

Kinderopvang locatie zoeken en vergunningen ook in het pakket van Zeker Bouwen

Projectacquisitie van ontwikkeling projecten

Onderzoek naar bouwmogelijkheden geeft zekerheid


Kinderopvang locatie zoeken en vergunningen ook in het pakket van Zeker Bouwen

03-07-2018 De snel groeiende behoefte naar kinderdagverblijf uitbreidingen kan in goede banen worden geleid door ons bureau. Uitbreiding en dependance vestigingen kan qua vergunningen geheel door ons worden geregeld. Wees er tijdig bij. Een vergunningstraject heeft zijn tijd nodig.

19-03-2018 Nieuw artikel verschenen in de media over schaarste in locaties voor kinderopvang. Zoeken naar panden voor kinderopvang, ook een dienst van Zeker Bouwen, vraagt steeds meer focus op alternatieven. Lees het artikel.

28-02-2018 Gemeentes en brandweer hebben een zeer critische blik op uitvoering van de regelgeving en naleving van de vergunningen voor een kinderdagverblijf. Zeker Bouwen weet als geen andere hoe dit werkt en zal bij haar omgevings- en gebruiksvergunning aanvragen haar opgebouwde expertise optimaal toepassen. De combinatie van de juiste wetgevingregels toepassen en het zelf verzorgen van de benodigde tekeningen en berekeningen geeft een goede garantie op kwaliteit en geen gezeur achteraf als er een keer controle komt van de overheid. Heeft u plannen met een kinderdagverblijf neem dan deze door met onze expert. Eerste gesprek is vrijblijvend. Voor een eventueel vervolg krijgt u een heldere offerte. Bel of mail voor een afspraak.

13-01-2018 Wij mogen nu voor meerdere kinderdagverblijven in onze klantenkring de uitbreiding verzorgen. Met creativiteit en kennis weten wij een groei van kinderdagververblijven mogelijk te kunnen maken.

06-11-2017 Sinds enkele maanden geleden is verzorgen van complete vergunningen voor kinderdagverblijven weer opgenomen in het dienstverleningspakket van Zeker Bouwen.
Tot 2012 heeft Zeker Bouwen 23 kinderdagverblijven geholpen aan vergunningen en is daarna gestopt omdat de markt door overheidsbezuiniging op kindertoeslagen instortte. Er vindt nu weer een positieve kentering plaats waardoor er weer meer vraag is ontstaan. Geïnteresseerden die een kinderdagverblijf willen beginnen kunnen nu weer contact met ons opnemen of bezoek onze website Tips voor kinderdagverblijf beginnen.

Projectacquisitie van ontwikkeling projecten

Zeker Bouwen heeft nu ook de dienstverlening van het acquireren van ontwikkeling projecten in de bouw. Al haar expertise wordt hiervoor ingezet. Zoek u nieuwe projecten dan is dit zeker de moeite waard. Meer weten kijk dan op onze acquisitiepagina.

Onderzoek naar bouwmogelijkheden geeft zekerheid

27-08-2018 Het onderzoeken naar bouwmogelijkheden aan of bij een woning voorkomt dat u verkeerd bouwt. Bijvoorbeeld te veel m2 of te hoog. Ook een verkeerd gebruikt kan conflicten geven met de gemeente of buren.
Omdat de regelgeving soms lastig te interpreteren is kan ongewild fouten ontstaan.
Wij kunnen voor u precies op een rij zetten van wat wel en niet gebouwd mag worden. Zowel binnen het bestemmingsplan, vergunningsvrij als met een vrijstellingsprocedure.
Dit geeft u rust en zekerheid. Ook handig om te weten als u een perceel of pand wilt verkopen of na wilt laten aan uw kinderen. Schroom niet om ons te bellen of te mailen voor een afspraak.

 

Langenbergsestraat  6
5473 NM Heeswijk-Dinther
Tel. (0413)352640
 
Mail: zeker.bouwen.ro@planet.nl
Web: www.zekerbouwen.nl