ZB Juristen
logo zeker bouwen
HomeActueelBestemmingsplanRegelgevingVergunningenOver onsContact

Zeker Bouwen inzetten voor acquisitie van ontwikkeling projecten.

Gebruik onze jarenlange ervaring op gebied van projectacquisitie voor ontwikkeling projecten in de bouw.

Het goed acquireren van winstgevende projecten is een vak apart. Er is een goede kennis nodig van de markt met veel voelsprieten naar kansen. Inzicht in kosten, opbrengsten, afzetmogelijkheden en juiste timing. Een bestaand netwerk is een grote must.

Soms is denken buiten gebaande paden nodig. Creatief zoeken naar oplossingen en alternatieven bekijken zal een slagingskans groter maken.

Grote kennis van de ruimtelijke ordening en vergunningstrajecten, de weg te vinden bij de overheid en het opstarten en begeleiden van projectprocedures is vereist. En wat dacht u van een grote bouwkundige expertise die haalbaarheid ook vanuit die hoek kan beoordelen.

Het klinkt u waarschijnlijk allemaal al bekend in de oren. Als uw organisatie behoefte heeft aan extra projecten kan een extra handje hulp van een expert zeker geen kwaad.

Voordeel van inhuren van Zeker Bouwen is dat het project geheel voor uw zelf blijft. U betaald ons per uur met wel minimale tijdsblokken om een goede acquisitie mogelijk te kunnen maken.

Wat let u. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking. Vraag naar Eduard Kruijt. Het is zeker de moeite waard.

Langenbergsestraat  6
5473 NM Heeswijk-Dinther
Tel. 0413-352640 Mail: zeker.bouwen.ro@planet.nl
Web: www.zekerbouwen.nl